SOMON DNA’SI İLE YILLARA MEYDAN OKU

SOMON DNA’SI İLE YILLARA MEYDAN OKU

Thursday, November 28, 2019

DOĞANIN DERİN DNA MUCİZESİ

 

Yaşımız ilerledikçe; hem yaşlanmanın getirdiği hem de çevresel faktörlerin hücre DNA’sını hasara uğratması sebebiyle cildimizde değişiklikler görülür. Nedir bu değişiklikler:  yanaklarınız boşalıyor, cildiniz sarkmaya ve eskisi gibi parlamamaya başlıyor. Eskisinden daha yorgun ve yaşlı göründüğünüzü düşünüyorsunuz. Saçlarınız dökülmeye başlamış olabilir, kafa deriniz seyrek saç yüzünden görünür hale gelebilir. Bir de gençlğinizden kalan akne; yani sivilce izleriniz olabilir. Bunlardan kurtulmak istediğinizi biliyoruz. Artık endişelenmenize gerek yok. İnsan cildine en yakın DNA’nın elde edildiği somon balıkları, hasara uğrayan DNA’ınızı onarıyor ve yapılandırıyor. Somon DNA Aşısı ile sağlıklı cildinize doğal yolla kavuşmak mümkün.

 

Özellikle günümüz dünyasında şehir hayatının getirdği etkiler, cildimzdeki hasarı artırmaktadır. Zamanla hücre yenilenmesinde, bariyer fonksiyonlarında, yağ salgılanmasında, D vitamini üretiminde ve DNA onarımında azalma meydana gelir ve cildimiz kırışmaya başlar. Lekeler oluşmaya ve cilt daha mat görünmeye başlar.

 

Pİ Somon DNA Aşısı, somon DNA’sı(polinükelotidler) ve hyaluronik asit moleküllerinin combine kullanılması prensibine dayanan bir protokoldür. Cildin temel yapıtaşı olan bu iki molekül birbiri ile sinierjik etkilidir. Somon DNA’sını takip eden hyaluronik asit uygulaması Pİ Somon DNA Aşısı’nın etkilerini iki katına çıkarmaktadır. Bu ne demektir; cildinizin nemlenmesi ve elastikiyeti tek başına uygulanan somon DNA’sından yada hyaluronik asidin etkilerinin iki katıdır.  Cildinizin ilk uygulamadan itibaren sağlıkla parladığını, daha aydınlık ve net göründüğünü fark edeceksiniz.

 

Pİ Somon DNA Aşısı, dünyadaki en yüksek somon DNA oranına sahip yapısıyla, dolgudan farklı mezoterapiden güçlü etkisiyle cildin derin katmanlarında onarım yapar. Her bir ürün kişiye özeldir ve steril paketlerde sunulmuştur. Bu ürünler cilt altına enjekte edilebilmesi için gereken Sağlık Bakanlığı onayına sahiptir. Sadece bu knoudaki uzman hekimler tarafından kullanılabilir.

 

Bunun dışında cildin üst katmanlarını onarmak için daha düşük doz formu da kullanılabilir. Bu formun içerğindeki miktar Pİ Somon DNA Aşısı’na göre 10 kat daha düşüktür. Cildin sadece üst katmanını yani epidermis yeniler. Genç bireylerde ve Pİ Somon DNA Aşısı’nın koruma kürlerinde uygulanması uygundur.

 

Asla gözardı etmemeniz gereken nokta, Pİ Somon DNA Aşısı cildinizin derin katmanlarında onarım yaparak kalıcı cilt yenilenmesi sağlar. Pekçok ürün sadece cildin üst katmanını yenileyip, geçici çözüm sunmaktadır.

 

Cildinize enjeksiyon yapılan ürünleri CE onaylarının CLASS III olduğuna dikkat edin ve bunun da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olduğunu muhakkak kontrol edin.

BÜLTENİMİZE KATILIN

Yenilikler, kampanyalar, haberler, etkinlikler ve blog içeriklerinden anında haberdar olabilmek için e-bültenimize hemen kayıt olun.

E-Bülten
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metnini okudum ve onaylıyorum.
top